Hoe ga ik te werk

Ik ben een gevoelsfotograaf. Dit houdt in dat ik graag mijn klant leer kennen, zodat ik foto’s kan schieten op een manier zodat iedereen zich fijn voelt. Ook vind ik het erg belangrijk dat mijn klant op de foto staat hoe hij of zij ook daadwerkelijk is. Dat jij jezelf dus herkent op de foto hoe jou persoonlijkheid in elkaar zit.

Wanneer mijn foto’s je aanspreken en je meer informatie wilt over een bepaalde fotoshoot en informatie wilt over de prijs, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier, direct een e-mail sturen naar info@larissashootsmemories.nl of mij bellen op 06-20814948.

Naast het fotograferen zelf denk ik graag mee wat een mooie locatie kan zijn voor jullie reportage, wat voor kleding je aan zou kunnen trekken en wat voor composities leuk zouden kunnen zijn.

Goed om te weten is dat ik ruim de tijd neem voor een fotoshoot. Helemaal met kinderen is dit ook echt noodzakelijk. Maak je ook geen zorgen als je kind er op het moment van de fotoshoot niet lekker in zijn of haar vel zit, we maken gewoon een nieuwe afspraak!