Info & Tarieven

Geboortereportage 
Spontaan: €749,-
Geplande keizersnede: €649,-
Pasgeborene (eerste momenten na de geboorte): €595,-

*Bij een geboortereportage ontvang je een ruime selectie van de foto’s op USB stick geleverd. Ook ontvang je een mini fotoalbum cadeau.

Wanneer jullie een geboortereportage bij mij boeken, plannen wij een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek zullen we jullie wensen bespreken en is er ruimte om vragen te beantwoorden. Vanaf de 38e week van de zwangerschap ben ik 24/7 oproepbaar. Zodra de bevalling goed op gang is, kom ik naar jullie toe.

Tijdens de bevalling ben ik vooral op de achtergrond aanwezig. Ik leg de prachtige, unieke momenten vast op professionele wijze. Wanneer jullie kindje is geboren, maak ik nog foto’s van de controles en de komst van eventuele, trotse betrokkenen die jullie kindje komen bewonderen!

♥♥♥♥♥

Bruidsreportage vanaf €749,-

♥♥♥♥♥

Zwangerschapsreportage €149,-
Het mooiste moment om jouw buik vast te laten leggen is tussen de 32 en 37 weken van de zwangerschap. Deze fotoshoot zal plaatsvinden op locatie naar keuze. Uiteraard mag de papa in spé, en misschien ook wel kinderen of een huisdier ook erbij op de foto. Neem gerust contact met mij op om jullie wensen te bespreken.
√ 1,5-2 uur durende fotoshoot
√ 5 foto’s bewerkt & in hoge resolutie, zonder logo
√ Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of handig om mee te nemen

♥♥♥♥♥

Newbornreportage €185,-
Voor een newbornreportage kom ik bij jullie thuis, zodat jullie je lekker op je gemak voelen en ik mooie plaatjes kan schieten op ongedwongen wijze. Jullie en jullie kindje passen het tempo van de fotoshoot aan. Er is voldoende tijd om te voeden, verschonen en wanneer het nodig is de kleine om te kleden. Het beste moment om jullie pasgeboren kindje te laten fotograferen is binnen 2 weken na de geboorte. Jullie kindje slaapt dan nog veel, waardoor je het kindje makkelijk in de gewenste positie neer kan leggen. Maak je niet druk wanneer jullie kindje niet in de stemming is om op de foto te gaan, we maken gewoon een nieuwe afspraak!

Ook is het mogelijk om een foto te laten maken voor het geboortekaartje. Dit gebeurt meestal 24 uur na de geboorte, zodat jullie je kaartjes op tijd kunnen bestellen.
√ 1,5-3 uur durende fotoshoot
√ 7 foto’s bewerkt & in hoge resolutie, zonder logo
√ Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of handig om mee te nemen

♥♥♥♥♥

Kinder- &gezinsreportage (4 personen)vanaf €165,-
*Extra persoon? €15,- per persoon
Deze vormen van fotografie vinden plaats op locatie naar keuze. Tijdens de fotoshoot probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Op een ongedwongen, speelse wijze probeer ik iedereen op de foto te zetten hoe diegene ook daadwerkelijk is.
√ 1,5-3 uur durende fotoshoot
√ 7 foto’s bewerkt & in hoge resolutie, zonder logo
√ Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of handig om mee te nemen

♥♥♥♥♥

Portretreportage €149,-
Professionele foto’s nodig voor je bedrijf, portfolio of gewoon een paar leuke portretfoto’s van jezelf. Jezelf terug zien op de foto hoe je daadwerkelijk bent. Neem contact op voor meer informatie en dan bekijken we samen wat het beste met jou past!
√ 1- 2uur durende fotoshoot
√ 5 foto’s bewerkt & in hoge resolutie, zonder logo

♥♥♥♥♥

Extra foto’s zijn bij te boeken voor €15,- per foto.

Prijzen zijn inclusief BTW

Prijzen zijn exclusief reis en parkeerkosten €0,35 cent per KM berekend De eerste 15 KM zijn voor mijn rekening

♥♥♥♥♥

Andere ideeën of wensen? Super leuk, neem vrijblijvend contact met mij op!