Over Larissa


Mijn naam is Larissa van de Geer, een spontane, blonde krullenbol van 29 jaar uit Purmerend en tevens een trotse moeder van een zoon.

Ik heb twee grote passies in mijn leven, namelijk werken als pedagoge en werken als fotografe. Als pedagoge werk ik met kinderen met verschillende problematieken. Ik begeleid kinderen in een traject zodat zij later, ondanks hun problematieken, succesvol terug kunnen keren in de maatschappij. Als fotografe ben ik op zoek naar pure, authentieke herinneringen om vast te leggen.

Naast mijn werk, fotografeer ik als vrijwilliger voor Stichting Opkikker. Mijn ervaring op deze werkvelden heeft mij geleerd dat iedereen mooie herinneringen nodig heeft voor houvast, steun, motivatie of wat voor reden dan ook. Dit is dan ook mijn doel als gevoelsfotografe en waarom mijn fotostudio ‘Larissa Shootsmemories’ heet. Als fotografe met een pedagogische achtergrond hoop ik iedereen prachtige herinneringen te kunnen bezorgen, ook mensen die iets extra’s nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt, zonder druk, waarbij poseren niet belangrijk is.

Het is voor mij belangrijk om iemand om de foto te zetten zoals hij of zij is.

“Bij fotografie gaat het niet alleen om het beeld, maar óók om het verhaal achter dit beeld.”